Adım adım Play-Off’a | Güney Gazetesi Mersin

Adım adım Play-Off’a

Hedefini Play-Off olarak belirleyerek sezona başlayan Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol hedefine çok yakın. Turuncu-mavililer, ligde 2 maçını daha kazanması halinde Play-Off’a kalmayı garantileyecek.

Adım adım Play-Off’a


AHMET SÜTCÜ

Türkiye Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol, ligde 18.hafta karşılaşmasında başkent deplasmanına gidecek. Turuncu-mavililer, Ankara’da Çankaya Üniversitesi’ne konuk olacak. 24 Ocak Pazar günü oynanacak müsabaka saat 14.00’da başlayacak.

17 MAÇTA 11 GALİBİYET ALDI

Sezon başı hedefini play-off olarak belirleyerek sezona ‘merhaba’ diyen Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol hedefini gerçekleştirmeye çok yakın. Ligde çıktığı 17 maçta 11 galibiyet alan turuncu-mavililer,  ligde 4.sırada yer alıyor. Çukurova Basketbol ligde 2 maçını kazanması halinde play-offa kalmayı garantileyecek.

KENDİ TESİSLERİNDE ÇALIŞIYOR

11 Ocak tarihinde konuk ettiği Fenerbahçe Öznur Kablo’ya  64-71 mağlup olan ÇBK, bu maçın ardından araya girdi. Rakiplerinin Avrupa Kupası maçlarına çıkması nedeniyle 24 Ocak’a kadar maça çıkmayacak turuncu-mavililer kendi tesislerinde yaptığı hazırlıklarla hem eksiklikleri üzerine çalışıyor hem de 18.haftaki rakibi Çankaya Üniversitesi’ne bileniyor. ÇBK bu maçtan galip ayrılarak play-offa bir adım daha yaklaşmak istiyor.