Herkese teşekkür ettiler, bir tek Gültak’a etmediler | Güney Gazetesi Mersin

Herkese teşekkür ettiler, bir tek Gültak’a etmediler

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Millet Bahçesi projesini öteden beri sahipleniyor ve “Yapılmasında benim de katkım var” diyordu. AKP İl Başkanı Cesim Ercik sosyal medyadan yaptığı paylaşımda proje için emeği geçenlere teşekkür etti ama Gültak’ın adını anmadı. AKP’li Akdeniz Belediye Meclisi üyesi Hasan Tüzün ve bazı milletvekilleri de Ercik’in paylaşımını beğenip paylaştı. Onlar da herkese teşekkür etti, bir tek Mustafa Gültak’ın adını anmadı.

Herkese teşekkür ettiler, bir tek Gültak’a etmediler


AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve AKP’li Akdeniz Belediye Meclisi üyesi Hasan Tüzün tarafından sosyal medyada paylaşılan metinde şu ifadeler yer aldı:

"Millet Bahçesinin açılışı için geri sayıma başlıyoruz... Kentimize değer katacak olan proje Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gözdesi Millet Bahçesini kentimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mızın koordinasyonunda TOKİ tarafından kentimizde Tevfik Sırrı Gür Stadının yerine inşa edilen Millet Bahçesi'nin yüzde 95'i tamamlanmıştır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mızın öncülüğünde, Mersin'imizde 140 dönüm arazi üzerinde yapımı devam eden, Yaklaşık bir yıl önce yapımına başlanan Millet Bahçesi projesinde son düzenlemeler yapılıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen proje içinde, sosyal donatı alanları, millet kıraathanesi, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu, kafeterya ve piknik alanları yer alacak. 3 etaptan oluşan ve 41 milyon TL maliyetle inşa edilen proje, Ocak ayı sonunda Mersin'lilerin hizmetine açılacaktır.

Her zaman dediğimiz gibi; AK Parti’nin siyaset anlayışı bellidir. Bizim siyasetimiz hizmet, proje, yatırım, eser siyasetidir.

Söz verdiğimiz gibi, Mersin'imize çok yakışacak Millet Bahçesi'nin kentimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM'a, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN'a, AK Parti Mersin Milletvekillerimiz Sayın Ali Cumhur TAŞKIN'a, Sayın Zeynep Gül YILMAZ'a, Sayın Hacı ÖZKAN'a şükranlarımı sunuyorum.” (Haber Merkezi)