Kriz büyüyor! | Güney Gazetesi Mersin

Kriz büyüyor!

Maddi olarak zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu kriz hat safhaya ulaştı. Sarı-lacivertlilerde yönetimin yaptığı son toplantıda transfer tahtasının kaldırılmaması üzerine karar kılındığı öğrenildi.

Kriz büyüyor!


AHMET SÜTCÜ

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu zor günler geçiriyor. Çalkantılı günlerden geçen sarı-lacivertlilerde maddi krizin hat safhaya ulaştığı yönetimin ise bu yaraya merhem olamadığı öne sürüldü. Taraftarlar isyan bayrağını çekerken yönetim ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise sessizliğini koruyor.

YÖNETİM KRİZİ DEĞERLENDİRDİ

2.Lig’de devre arasına giren Tarsus İdman Yurdu’nun transfer tahtası kapalı. Yaklaşık 750 bin TL ödemesi gereken borcunun olduğu öğrenilen sarı-lacivertlilerde yönetim 13 Ocak Çarşamba akşamı tesislerde bir araya gelerek krizi değerlendirdi. Yapılan toplantıda kulübün içerisinde bulunduğu durumda çıkmazda olduğu hedefin ligde kalmak olduğu öne sürülerek 750 bin TL’lik borcu ödemenin anlamsız ve gereksiz olduğunun kanısına varıldığı iddia edildi. Yönetimin toplantısına katılan Yönetici Ender Özinç, varılan karara itiraz ederek toplantının ardından istifa etti.

“ELİNİZİ CEBİNİZE ATMAYACAKSANIZ İSTİFA EDİN”

Tarsus İdman Yurdu’nda yaşanan gelişmelerin ardından yazılı açıklama yapan taraftar grupları, yönetimi istifaya davet etti. Yapılan yazılı açıklama şöyle: “Sevgili Tarsus İdman Yurdu sevdalıları transfer sürecinin başlamasına rağmen yönetim henüz transfer yasağını kaldırmış değil. Hiçbir yöneticinin çıkıp açıklama yapmaması Tarsus İdman Yurdu gibi köklü bir takımın sahipsizmiş gibi davranılması biz taraftarları derinden üzüyor. Yönetimin ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz. Takıma katkıda bulunmadığı gibi katkıda bulunmak isteyenlerin önünü kesiyor, takımın zarar görmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunlar gerçek Tarsus sevdalısı olamaz. İsmini duyurmak için koltukta oturan Başkan ve yönetim istemiyoruz. Eğer bu takım için elinizi cebinize atmayacaksanız hemen istifa edin. Bizler bu takımın arkasında olduğumuz sürece hiçbir zaman sahipsiz kalmayacak kimsenin oyuncağı olmayacak. Unutulmamalıdır ki bizler şahısa değil armaya sevdalı kişileriz.”