Rakipler hızlı başladı | Güney Gazetesi Mersin

Rakipler hızlı başladı

İçel İdman Yurdu devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdürüyor. Transferde ince eleyip sık dokuyan kırmızı-lacivertliler, transferde yoğun mesai harcarken rakipler ise hızlı başladı

Rakipler hızlı başladı


AHMET SÜTCÜ

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nun rakipleri transfere hızlı başladı.  Batman Petrolspor, Erbaaspor, Osmaniyespor, Gölcükspor kadrolarına önemli isimler dâhil ederek güçlendirdi.

İDMAN YURDU’NDA 2 AYRILIK

Antalya’da ikinci yarının hazırlıklarını sürdüren İçel İdman Yurdu transfere yöneldi. Kadrosunda Sabahattin Genç ve İsmail Köse ile yollarını ayıran kırmızı-lacivertliler, dış transferde kadrosuna 3-4 ismi dahil etmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi. İçel İdman Yurdu’nun rakipleri ise transfere hızlı başlayarak kadrolarına birçok takviye gerçekleştirdi.

BATMAN’DA KAN DEĞİŞİKLİĞİ

3.Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor’da lige verilen arada kan değişikliği yaşandı. Teknik Direktör Özgür Vurur’un istifasının ardından Batman ekibi teknik direktörlük koltuğuna Hakan Hayati Karaca ile anlaştı. Kadir Bilimler ve Evren Kilarcı ile yollarını ayıran Batman ekibi, Karaköprü Belediyespor’dan Umut Aslan’ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

CİHAN HALİL, GÖLCÜKSPOR’DA

İçel İdman Yurdu’nun kamp yaptığı Asteria Kremlin Palace Otel’de hazırlıklarını sürdüren Gölcükspor da kadrosunu bir isimle güçlendirdi. 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor’dan Cihan Halil’i kadrosuna katan Gölcük ekibi transferde birkaç ismi daha transfer etmeyi planlıyor.

OSMANİYE 7 İSİMLE YOLLARINI AYIRDI

Grupta mücadele eden Osmaniyespor ise 7 isimle yollarını ayırdı. Yazılı açıklama yapan kulüp; Ali Emre Erhal, Hamit Bayraktar, Hakkı İsmet Şimşek, Fatih Taşdelen, Sidar Ceylan, Samet Efe Balçık ve Erenyiğit Yılmaz ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Osmaniye ekibi kadrosuna Ali Ateş ve Emre Baysal’ı transfer etti.

SOMA KENDİ TESİSLERİNDE ÇALIŞIYOR

İçel İdman Yurdu’ndan 1 puan önde yer alarak sezonun ilk yarısını lider bitiren Somaspor ise kendi tesislerinde çalışıyor. Yönetim Kurulu ve Teknik Direktör Burhanettin Basatemür‘un raporu doğrultusunda: Emre Tekin Pınar, Beytullah Armağan Özer ve Burak Balaban ile karşılıklı anlaşılarak yolları ayırma kararı aldı. Somaspor’un ilerleyen günlerde kadrosuna birkaç takviye yaparak sezonun ikinci yarısına hazır hale geleceği öğrenildi.

ERBAA ARA TRANSFER DÖNEMİNİN FLAŞ TAKIMI

Ligde küme düşme hattında yer alan Erbaaspor ise ara transfer döneminin flaş takımı oldu. Tokat temsilcisi kadrosundan; Emre Baysal, Burakcan Akıcın, Barış Sinan Üstün ile yollarını ayırırken kadrosuna Yaşar Kaan Yılmaz, Yağız Can Erdem, Ahmet Buğrahan Tuncay ve Murat Ceylan’ı kadrosuna kattı.

ÇARŞAMBA’DAN İKİ TAKVİYE

Play-off mücadelesi veren Çarşambaspor ise kadrosuna iki takviye kaptı. Samsun ekibi; Samsunspor’dan Ceyhun Çepnioğlu ile Fatsa Belediyespor’dan Rıdvan Sağlam’ı transfer etti.