Şampiyon Toroslar | Güney Gazetesi Mersin

Şampiyon Toroslar

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Bocce Takımı, federasyonun liglerin oynanmış müsabakalara göre tescil edilmesi kararıyla 1.Lig’de şampiyon oldu

Şampiyon Toroslar


AHMET SÜTCÜ

 

Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu, 8 Ocak 2021 tarihinde çevrimiçi olarak yaptığı yönetim kurulu toplantısında, koronavirüs nedeniyle yarım kalan Bocce ve Petank ligleriyle ilgili kararını verdi. Federasyon liglerin oynanmış müsabakalara göre tescil edilmesine karar verdi. Federasyonun açıkladığı kararla Bocce 1.Ligi’nin Raffa disiplinnide 15 maçın 14’ünü kazanan Toroslar Belediye Spor Kulübü şampiyon oldu. 2015 yılından itibaren Bocce 1.Ligi’nde kürsüdeki yerini koruyan Toroslar Belediyesi son iki yılda da şampiyon olarak Bocce'ye yapılan yatırımların ve emeklerin karşılığını aldı.

 

“ÇALIŞMALARIMIZ KARŞILIĞINI BULMUŞTUR”

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Antrenörü Niyazi Kutlay sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti. Kutlay, “Son 5 yılda Bocce 1.Ligi’ndeki başarıları ve Milli Takıma kazandırdığı sporcularla ülkemizde isminden söz ettiren Toroslar Belediyesi Bocce takımı, bünyesindeki sporcularının Milli Takımlar düzeyinde Dünya derecesi alarak ilçemizi ve Mersin'imizi onurlandırmasında Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’ın spora ve sporcuya verdiği destekler önemli rol oynamış, Başkanımızın Toroslar Bocce’nin başkenti olacak sözü ile çalışmalarımız ve emeklerimiz karşılığını bulmuştur. Toraslar Belediyesi Spor Müdürümüz Vedat Yüksel’e de her zaman yanımızda olduğu için, emekleri ve mücadelesi için teşekkür ediyorum” dedi.

 

“PANDEMİ SONRASI DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE SAHALARDA OLACAĞIZ”

Sporcularına ayrı parantez açan deneyimli antrenör, “Bu başarıda, bu yolculukta benimle birlikte mücadele eden, her biri farklı yetenekli, Toroslar Belediyesi Spor Kulübü oyuncularıma da ayrı ayrı teşekkür ediyor, Allah izin verirse pandemi sonrası daha güçlü bir şekilde sahalarda olacağımıza inanıyorum.  Son iki sezon ki şampiyonluğumuz Toroslar’ımıza ve Mersin'imize hayırlı uğurlu olsun. Allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın” diyerek sözlerini tamamladı.