“Oynayarak kazanacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Oynayarak kazanacağız”

Türkiye Voleybol Federasyonu 2.Lig Kadınlar 5.Grup’ta mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ligin 7.haftasında Mersin derbisinde Yenişehir Belediyesi İhtisas Spor Kulübü ağırlayacak. Kızlar, Mahmut Arslan Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

“Oynayarak kazanacağız”


AHMET SÜTCÜ

MORALLER YERİNDE

Ligde çıktığı 5 maçta; 4 galibiyet ve 1 yenilgi alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Yenişehir ekibini de yenerek play-off hedefini sürdürmek istiyor.  Karşılaşmanın hazırlıklarını Antrenör Murat Oğuz yönetiminde sürdüren Büyükşehir ekibinde moraller yerinde. Açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Murat Oğuz kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

“HEDEFİMİZ OLAN PLAY-OFFA EMİN ADIMLARLA İLERLEMEK İSTİYORUZ”

Murat Oğuz, “İki haftadır iyi çalışıyoruz. Bunun karşılığını önce Tarsus sonra Ereğli maçını kazanarak aldık. Çok zor bir maç bekliyorduk. Oyuncularımız sahada çok iyi bir oyun oynadı. Rahat bir galibiyet aldık. Şimdi önümüzde Mersin derbisi var. Kentimizin güzide takımı Yenişehir Belediyesi İhtisas Spor Kulübü’nü ağırlayacağız. Çok çalışıyoruz. Galip gelmek istiyoruz. Sahada maç kazanılır. Oynamadan maç kazanılmaz. Sahada oynayarak kazanmak istiyoruz. Güçlü takımlar yeni yeni birbirleriyle oynamaya başladılar. Bu hafta Ereğli ile Antakya karşılaşacak. Ligin kaderini belirleyecek bir maç. Biz maç maç kazanarak hedefimiz olan play-offa emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.