Zevkli bir oyun izlettirmek istiyoruz | Güney Gazetesi Mersin

Zevkli bir oyun izlettirmek istiyoruz

ÇBK’da koç Halil Demirbilek, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasına takımı hazırlıyor. Açıklama yapan Demirbilek, “Şu anda hazırlanıyoruz. Rakibimizi iyi analiz ediyoruz. Bizi izleyenlere güzel bir basketbol izlettirmek istiyoruz. Zevkli bir basketbol izlettirmek istiyoruz” dedi.

Zevkli bir oyun izlettirmek istiyoruz


 

AHMET SÜTCÜ

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nin 4.haftasında Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol, deplasmanda Fenerbahçe Öznur Kablo’ya konuk olacak. Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanacak mücadele 18 Ekim 2020 Pazar saat 17.30’da başlayacak. Ceyhun Yıldızoğlu ile yolların ayrılmasının ardından ÇBK’da hazırlıklar Halil Demirbilek gözetiminde sürüyor. Koç Yıldızoğlu’nun yardımcılığını yapan Demirbilek, Arzu Akay ve Ege Talay ile birlikte takımı hazırlıyor.

“ÖZLENEN ÇUKUROVA BASKET’İ İZLETTİRMEK İSTİYORUZ”

Fenerbahçe karşılaşması öncesinde açıklama yapan Koç Halil Demirbilek, Fenerbahçe maçının kritik bir karşılaşma olduğunu vurguladı. Halil Demirbilek, “Hem teknik ekip olarak hem oyuncular olarak bu hafta zor bir süreçten geçtik. Oyuncularımızın bir an önce toparlanması gerekiyor. Çünkü lig devam ediyor. Önemli bir haftaya giriyoruz. Önümüzde 2 önemli maç var. Özellikle Fenerbahçe maçı.  Şu anda hazırlanıyoruz. Rakibimizi iyi analiz ediyoruz. Bizi izleyenlere güzel bir basketbol izlettirmek istiyoruz. Zevkli bir basketbol izlettirmek istiyoruz. Kolay bir süreç değil. Her geçen gün bu süreci daha kolay bir şekilde atlatarak özümüze özlenen Çukurova Basket’i izlettirmek istiyoruz” dedi.

“GÜN VE GÜN DAHA İYİ SEVİYELERE GELMEYE ÇALIŞIYORLAR”

“Ceyhun hocanın gitmesi bizim içinde kayıp” diyen Demirbilek şöyle konuştu: “Çünkü 20 yıldır yanında büyüdüğüm ve beni yetiştiren bir koç. Oyuncuların da çoğu duygusal olarak çöküş yaşadılar. Kolay bir süreç değil. Lakin oyuncularıma onların işlerinin bu olduğunu, maç programının devam ettiğini hatırlatmaya çalışıyorum. Bu işin duygusallığı kabul etmediğini söylüyorum. Gün ve gün tabi daha iyi seviyelere gelmeye çalışıyorlar. Lakin kolay değil."