Neşet Tarhan’a Yılın Belediye Başkanı ödülü | Güney Gazetesi Mersin

Neşet Tarhan’a Yılın Belediye Başkanı ödülü

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Altın Çilek Ödülleri kapsamında ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ seçildi.

Neşet Tarhan’a Yılın Belediye Başkanı ödülü


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Altın Çilek Ödülleri kapsamında ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ seçildi. Başkan Tarhan ödülünü Mersin Divan Otelinde gerçekleştirilen törenle aldı. “İlçesine yaptığı başarılı çalışmalar ve ilçesine kattığı değer nedeniyle Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı Yılın Belediye Başkanı ödülünü vermek üzere sahneye davet ediyoruz” sözleriyle sanat ve iş dünyasında çok sayıda ismin yer aldığı davetlilerin yoğun alkışları arasında sahneye çağırılan Başkan Tarhan, ödülünü Saygın Medya Genel Sanat Yönetmeni Nedim Akay’ın elinden aldı.

Mezitli adına ödül almaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını ifade eden Başkan Tarhan, yaptığı konuşmada, “Bugün Mersin için önemli bir gece. Bu geceyi hayata geçiren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Umarım gelecekte Mersin’de bulunan tüm resmi kurum ve sivil toplum kuruluşlarının maddi ve manevi desteğiyle daha büyüğü geçekleştirilir. Değerli sanatçılarımız burada olurlar. Türkiye’de Mersin’in adını daha fazla duyurma şansı buluruz.  Gerek Mersin gerekse Mezitli’de bir kültür ve sanat kenti olması yönünde çaba gösteriyoruz. Özellikle Mezitli’nin başka alanların yanında kültür ve sanat alanında kendisine yer açması gerekiyor” dedi.

Gecede şiddete uğrayarak 30 yaşında yaşamını yitiren Bergen’e verilen ‘Müzik Başarı ve Onur Ödülünü adına ablası Mukadder Terim’e Başkan Tarhan takdim etti. (Haber Merkezi)