ÇBK, ilk maçını oynayacak | Güney Gazetesi Mersin

ÇBK, ilk maçını oynayacak

Bugün başlayacak Çukurova CUP ile birlikte Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi ilk hazırlık maçını oynayacak. Turuncu-mavililer saat 15.00’te Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü’nü ağırlayacak

ÇBK, ilk maçını oynayacak


AHMET SÜTCÜ

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Çukurova CUP Kadınlar Basketbol Turnuvası bugün başlıyor. Geçtiğimiz günlerde parkeye inen Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi, bugün ilk hazırlık maçını oynayacak. Saat 15.00’te FLY Academy Spor Salonu’nda, Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü ile karşılaşacak turuncu-mavililer yarın ise saat 15.00’te Adana Basketbol Spor Kulübü’nü ağırlayacak. 16 Eylül Çarşamba günü ise saat 15.00’te Birevim  Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü ile Adana Basketbol Spor Kulübü karşılaşacak.

ÇBK’NİN TESTLERİ NEGATİF ÇIKTI

Bugün başlayacak turnuva öncesinde Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi, iki gün önce Kovid-19 testine girdi. Turuncu mavililerin yoğun önlemler gerçekleştirdiği sezon öncesi hazırlıklarının meyvesini testlerin negatif çıkması ile aldı. Öte yandan 4 takımlı oynanması planlanan Çukurova CUP, Bellona Kayseri Basketbol Kulübü’nde birkaç kişi de Kovid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle turnuvanın 3 takımla oynanacak.