Çukurova CUP 3 takımla oynanacak | Güney Gazetesi Mersin

Çukurova CUP 3 takımla oynanacak

Daha önce 4 takımın mücadele edeceği olarak açıklanan Çukurova CUP’ta, Bellona Kayseri Basketbol Kulübü’nde Kovid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından turnuvadan çekildiği öğrenildi. Turnuvaya Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi’nin yanı sıra Adana Basketbol Spor Kulübü ve Elazığ İl Özel İdaresi katılacak.

Çukurova CUP 3 takımla oynanacak


AHMET SÜTCÜ

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Çukurova CUP Kadınlar Basketbol Turnuvası 14 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Yaklaşan turnuva öncesinde Bellona Kayseri Basketbol Kulübü’nde birkaç kişi de Kovid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle turnuvanın 3 takımla oynanacağı öğrenildi. Turnuvaya Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi’nin yanı sıra Adana Basketbol Spor Kulübü ve Elazığ İl Özel İdaresi katılacak. 14 Eylül Pazartesi, 15 Eylül Salı ve 16 Eylül Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalarla Çukurova CUP tamamlanacak. Maçlar ise saat 15.00’te FLY Academy Spor Salonu’nda oynanacak.

ÇBK, ÇUKUROVA CUP İLE EKSİKLİKLERİNİ GÖRECEK

FLY Academy Spor Salonu’nda oynanacak turnuva öncesinde hazırlıklarını burada sürdüren Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi, gücüne güç katıyor. Çukurova CUP ile eksiklerini görecek turuncu-mavililer, buna göre çalışmalarına yön verecek.

Bellona Kayseri Basketbol Kulübü’nün çekilmesiyle Çukurova CUP’ın yeni programı şöyle:

4 Eylül Pazartesi:

YENİŞEHİR BLD. ÇUKUROVA BASKETBOL SPOR KULÜBÜ -ELAZIĞ İL ÖZEL İDARE  SPOR KULÜBÜ

 

15 Eylül Salı:

ADANA BASKETBOL SPOR KULÜBÜ - YENİŞEHİR BLD. ÇUKUROVA BASKETBOL SPOR KULÜBÜ

 

 16 Eylül Çarşamba:

ELAZIĞ İL ÖZEL İDARE  SPOR KULÜBÜ - ADANA BASKETBOL SPOR KUL