Sağlık çalışanlarına aşure ikramı | Güney Gazetesi Mersin

Sağlık çalışanlarına aşure ikramı

Mersin Yenişehir Belediyesi, özellikle korona virüs sürecinde fedakârca çalışan sağlık çalışanlarına ‘kardeşliğin ve paylaşmanın bereketi’ aşure ikramında bulundu. Aynı zamanda eczacı olan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de birçok kez sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, teşekkür etmişti.

Sağlık çalışanlarına aşure ikramı


Toplum sağlığı için özverili bir şekilde yeni tip korona virüsü Covid-19’a karşı mücadele eden sağlık çalışanlarının daima yanında olan Yenişehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla sağlık çalışanları için aşure hazırladı. Hazırlanan aşureler Yenişehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ekibi personelleri tarafından ilçe genelindeki aile sağlığı merkezlerinde ve Yenişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’ndeki sağlık çalışanlarına ikram edildi.

 

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA DESTEK VERMEMİZ GEREKİYOR”

Sağlık çalışanlarının en ön safhada mücadele ettiğini ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Sağlıkçılarımıza moral vermemiz gerekiyor, kendilerine ne kadar teşekkür etsek az kalır. Toplum için kendilerini siper etmiş durumdalar. Bizim de sağlık çalışanlarımıza destek vermemiz gerekiyor. Korona virüs tedbirlerine uyursak, onların da yüklerini hafifletiriz ve bu virüsü yeneriz.” dedi. (Haber Merkezi)