Tarsus’ta transferler yolda | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’ta transferler yolda

Tarsus İdman Yurdu, 20 Eylül’de başlayacak yeni sezon öncesinde Kızılcahamam’da kamp çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin kamp çalışmasının 11 Eylül’de sona ereceği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin dış transferde 7 oyuncuya imza attıracağı açıklandı

Tarsus’ta transferler yolda


AHMET SÜTCÜ

Ligin ilk haftasında sahasında Van Spor FK ile karşılaşacak olan Tarsus İdman Yurdu’nda teknik ekip bir taraftan takımın kondisyon değerlerini yükseltirken, bir taraftan da teknik yönden çalışmalar yürütüyor. Yönetim ise dış transfer çalışmalarına ağırlık verdi. İç transfer görüşmelerini  tamamladıklarını belirten İdman Yurdu 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, “Şu an için dış transfer çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Galatasaray alt yapısından gelen yeni transferimiz Abdussamed Karnucu kampa katılarak idmanlara başladı. Bunun dışında teknik direktörümüz Ergün Penbe’nin raporu doğrultusunda dış transferde şu an 7 oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bugün veya yarın resmi sözleşmelere imza atacağız. Belediye Başkanımız sayın Haluk Bozdoğan’ın destekleriyle yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak istiyoruz” dedi.

 HAZIRLIK MAÇI İPTAL EDİLDİ

Elazığspor’la yapacakları hazırlık maçının, rakip kafilede yer alan 6 oyuncuda koronavirüs çıkmasından dolayı iptal edildiğini belirten Hakan Canan Can, Kızılcahamam kampının 11 Eylül’de sona ereceğini sözlerine ekledi.

KULÜPTEN SÖYLENTİLERE KARŞILIK AÇIKLAMA

Son günlerde kulüple ilgili sosyal medyada çıkan söylentilerin ardından kulüp yazılı bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda: “Profesyonel futbol takımımız Kızılcahamam kampında çalışmalara devam ederken, Teknik Direktör Ergün Penbe onayı ile 6 futbolcu kampa dahil edilmiştir. İddia edildiği gibi henüz resmi sözleşme imzalanmazken gelecek rapora göre oyuncularla Salı günü karşılıklı görüşmeler yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

BOZDOĞAN YÖNETİMLE BULUŞTU

Öte yandan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ‘Tarsus İdman Yurdu Başkanı Serhat Servet Dövenci istifa etti’ haberlerinin ardından yönetimle bir araya geldi. Başkan Bozdoğan, “Cumhuriyet ile yaşıt güzide kulübümüz Tarsus İdman Yurdu sadece bir futbol takımı değildir. Savaş sonrası o zor koşullara rağmen İstiklal Savaşımızın lideri ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün desteği ile kurulmuş bir takımdır. 97 yıldır dimdik ayakta kalan Tarsus İdman Yurdu'muzu,  halkımız, taraftarlarımız ve oyuncularımızla birlikte omuz omuza vererek,  şampiyon yapacağız” sözleriyle birlikte yönetimle fotoğrafını paylaştı. Bozdoğan’ın yaptığı toplantıya Kulüp Başkanı Dövenci’nin şehir dışında olduğu için katılamadığı öğrenildi.