Yenişehir’de dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor | Güney Gazetesi Mersin

Yenişehir’de dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

Halk sağlığını korumak amacıyla yeni tip korona virüs Covid-19’a karşı etkili bir mücadele yürüten Mersin Yenişehir Belediyesi, kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, gerekli tüm tedbirleri titizlikle almaya devam ettiklerini ifade etti.

Yenişehir’de dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor


Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sokakları ve çöp konteynerlerini içerisinde dezenfektan, deterjan ve koku giderici suyla steril hale getiriyor. Aralıksız bir şekilde yapılan çalışmalarla Yenişehir Belediyesi başta korona virüsü olmak üzere virüs ve diğer bakterilere karşı mücadele veriyor.  Vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar belirli program ve periyotlar ile düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Yenişehir Belediyesi, Türkiye’de korona virüs vakası görülmeden önce dezenfeksiyon çalışmalarına başlayarak, fark yaratmıştı.

İlçede tedbirlerini en üst seviyede tutan Yenişehir Belediyesi ibadethanelerde, park, meydan ve oyun alanlarında, eczane, kuaför, güzellik merkezi ve spor salonları ile sitelerin ortak kullanım alanları, sosyal tesisler, kültür ve sanat merkezleri, pazar yerleri, ATM’ler, taksi ve taksi duraklarında dezenfeksiyon çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. (Haber Merkezi)