Başarır’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı | Güney Gazetesi Mersin

Başarır’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Av. Ali Mahir Başarır 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başarır’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı


30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Mersin Milletvekili Av. Ali Mahir Başarır, “Bundan 98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos’ta başlatılan Büyük Taarruz 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanmış ve Cumhuriyetimizin müjdecisi olmuştur” dedi. Başarır mesajında şunları söyledi:

“30 Ağustos Zaferi, ulusumuz için bir kurtuluş günü, dünya halkları için de bir özgürlük sembolü olmuştur.

30 Ağustoslar, 23 Nisanlar, 19 Mayıslar, 29 Ekimler birliğimizi, beraberliğimizi, ülkemize karşı yapılan tehditlere karşı tek yürek olmamızı sağlayan, anlamı ve önemi büyük olan ve her yıl coşkuyla kutlanması gereken Milli Bayramlarımızdır.

Milli Bayramlarımıza gölge düşürmeye çalışan her kim olursa olsun, bizler ulus olarak Milli Bayramlarımıza ve Cumhuriyetin kazanımlarına sonuna kadar sahip çıkacak ve ilelebet yaşatacağız.

Milli Bayramlarımızı değersiz kılmaya çalışanlar, ülkemizin özgürlüğünü ve bağımsızlığını sağlayan; yapmış olduğu devrimlerle, yeniliklerle yolumuza ışık tutan; bizlere birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik ruhunu aşılayan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e duyduğumuz sevgi ve saygı seli içerisinde boğulmaya mahkûm olacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle bizlere böylesine onurlu bir günü yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını rahmetle, saygıyla, sevgiyle, minnetle anıyor tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” (Haber Merkezi)