Bu düğün başka düğün… | Güney Gazetesi Mersin

Bu düğün başka düğün…

Engin Ailesinin kızları Buse ve Bozkurt Ailesinin oğlu Vakkas’ın Zirve Kır Konsept’teki düğünleri görkemli oldu. Sanatçı Mahmut Tuncer’in türküleriyle renk kattığı düğünde konuklar bol bol eğlendi. Zirve Kır Konsept işletmecisi Zübeyde Yeşilyaprak Başaran da konuklarla tek tek ilgilenerek; gecenin dört dörtlük geçmesine büyük katkı sağladı.

Bu düğün başka düğün…


Elazığlı Engin ailesinin kızları Buse Engin ile Gaziantepli Bozkurt ailesinin oğulları Vakkas Bozkurt görkemli bir düğünle yaşamlarını birleştirdi. Mersin-Gözne yolu üzerinde bulunan Zirve Kır Konsept’teki düğünde gelin ve damadı yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Ünlü Sanatçı Mahmut Tuncer söylediği birbirinden güzel türküleriyle geceye renk katarken konuklar da bol bol halay çekip, göbek atarak gecenin tadını çıkardı.

Düğün pastasını kestikten sonra arkadaşlarıyla eğlenen Buse Engin ve Vakkas Bozkurt’un mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Pandemi günlerinde düğünlerin vazgeçilmez mekanı olan Zirve Kır Konsept işletmecisi Zübeyde Yeşilyaprak Başaran da gece boyunca yerinde durmayarak, dört dörtlük bir organizasyona imza attı. (Haber Merkezi)