Kongre bugün! | Güney Gazetesi Mersin

Kongre bugün!

Tarsus İdman Yurdu’nda bugün kongre yapılacak. Sata 17’de Nikah Salonu’nda yapılacak kongrede çoğunluk sağlanamazsa haftaya yeniden aynı yer ve saatte yapılacak. Sarı-lacivertlilerde ise tek aday Ender Özinç göze çarpıyor

Kongre bugün!


İBRAHİM AYDEMİR

TFF 2.Lig’de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, yeni sezon öncesinde kongreye gidiyor. Bugün yapılacak kongre öncesinde sarı-lacivertlilerde tek aday göze çarpıyor. Kulübe hizmet veren eski futbolcu Ender Özinç’in dışında aday bulunmuyor. Özinç’in ise maddi gücünün olmadığı biliniyor.

ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAZSA HAFTAYA YENİDEN YAPILACAK

Tarsus İdman Yurdu’nda kongre bugün yapılacak. Saat 17.00’de Nikah Salonu’nda yapılacak kongrede çoğunluk sağlanamazsa önümüzdeki hafta yeniden yapılacak.  İkinci olağan genel kurul ise çoğunluk aranmaksızın 13 Ağustos tarihinde aynı yer ve saatte yapılacak.

GÜÇLÜ ADAY OLMAZSA BOZDOĞAN LİSTE YAPABİLİR

4 Ağustos’ta açılan transfer sezonunda Tarsus İdman Yurdu’nun akibeti kongreye göre belli olacak. Bugün yapılacak kongrede sarı-lacivertlilerde çoğunluk sağlanamazsa haftaya yeniden yapılacak.  Kongrede güçlü bir aday çıkmazsa Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın desteklediği bir listenin yönetime seçilmesi bekleniyor.