Genç doktorlardan evliliğe ilk adım.. | Güney Gazetesi Mersin

Genç doktorlardan evliliğe ilk adım..

Mersinli Dr. Melis Öztürk ile Adanalı Dr. Hüseyin Ayan’ın nişan törenleri ay ışığı altında gerçekleşti. Evliliğe ilk adımı atan gençleri arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Genç doktorlardan evliliğe ilk adım..


Dr. Melis Öztürk ve Dr. Hüseyin Ayan, Mersin’de Zirve Tesisleri’nde düzenlenen törenle nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı.

Bu yıl Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak doktorluğa adım atan Melis Öztürk ve uzmanlık eğitimini sürdüren Dr. Hüseyin Ayan’ı nişan törenlerinde aileleri ve yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. MDTO Genel Sekreter Vekili Mesut Öztürk- Funda Öztürk çiftinin kızları Melis’le Adanalı emekli bankacı Hasan-Rabia Ayan çiftinin oğulları Hüseyin’in nişan töreni görkemli geçti. Nişan yüzükleri takıldıktan sonra mutlulukları gözlerinden okunan Dr. Melis Öztürk ve Dr. Hüseyin Ayan gece boyunca pistten inmeyerek aileleri ve yakın arkadaşlarıyla bol bol eğlendiler.  Zirve Tesisleri’nin  muhteşem ortamı ve üstün hizmet kalitesi  ile gerçekleyen nişan gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Güney Gazetesi olarak  genç doktorları kutlar, yaşam boyu mutluluklar dileriz. (Haber Merkezi)