Şampiyon İdman Yurdu! | Güney Gazetesi Mersin

Şampiyon İdman Yurdu!

İçel İdman Yurdu, mücadele ettiği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta şampiyon olarak adını TFF 3.Lig’e yazdırdı

Şampiyon İdman Yurdu!


Koronavirüs nedeniyle tescil edilen Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, çıktığı 22 maçta 17 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Topladığı 55 puanla grubu lider bitiren kırmızı-lacivertliler şampiyon olarak 3.Lig’e yükseldi. 18 Temmuz Cumartesi günü Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamaları öncesinde maçlarını oynadığı Mersin Stadyumu’nda bir araya gelen yönetim, teknik heyet ve futbolcular toplu fotoğraf çektirdi.

 

ÖKKEŞ DEMİR’DEN ÇİÇEK

Mersin Stadyumu’nda yapılan programa katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İçel İdman Yurdu’nun şampiyonluğunu kutladı. Kulüp Başkanı Metin Saltık, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Demir, İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık’a ve Teknik Direktör İbrahim’e çiçek takdim ederek, 3.Lig’de başarı dileklerinde bulundu.

 

 

İDMAN YURDU MAVİ KURDELE TAKTI

Öte yandan İçel İdman Yurdu’nda yönetim, futbolcular ve teknik heyet, UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği tarafından başlatılan ve bu sene 3. senesi olan "Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Farkındalık" haftası kapsamında "Çocuklar için Mavi Kurdele Tak" kampanyasına kayıtsız kalmadı. Kırmızı-lacivertilelr, bileklerine mavi kurdele takarak çocuklar için farkındalık oluşturdular.