Yenişehir Belediyesinde vezneler hafta sonu açık | Güney Gazetesi Mersin

Yenişehir Belediyesinde vezneler hafta sonu açık

Yenişehir Belediyesinde ‘Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam Vergisi’ ödemeleri için vezneler bu hafta sonunda açık tutulacak.

Yenişehir Belediyesinde vezneler hafta sonu açık


Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam Vergileri’nin 2020 yılı birinci taksit ödemeleri için son tarihi 31 Mayıs Pazar günü. Yenişehir Belediyesi vatandaşların ödemelerde sıkıntı yaşamamaları ve mağdur olmamaları için tüm tedbirlerini aldı. Yenişehir Belediyesinin resmi web sitesi www.yenisehir.bel.tr adresinden de yapılabilen bu ödemeleri veznelerden yapmak isteyen mükellefler hafta sonu 08.30 ve 16.30 saatleri arasında belediye ana hizmet binasında yer alan veznelere başvurabilecek. Hafta içi ödeme imkânı bulamayan vatandaşlar hafta sonu hizmetine devam edecek veznelerden ödemelerini kolaylıkla yapabilecek. Vatandaşlar veznelerden nakit veya kredi kartı ile ödemelerini yapabiliyor. Yenişehir Belediyesi ayrıca vatandaşlara Halk Bankasına ait kredi kartıyla 4 taksit olarak vergi borcu ödeme imkânı sağlıyor.

Öte yandan vergiler için son ödeme tarihinin Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle 1 Haziran’da da veznelerden tahsilâtlar devam edecek. (Haber Merkezi)