Tarsus’tan evde kal çağrısı! | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’tan evde kal çağrısı!

Tarsus İdman Yurdu’nda; Nurullah Kaya, Ali Yavuz Kol, Asım Hamza Çebi, Onur Şirin, Mehmet Cansın Çiçek ve Çağrı Yasak paylaştıkları video ile ‘evde kal’ çağrısında bulundu

Tarsus’tan evde kal çağrısı!


 

Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de etkisini sürdürmeye devam eden korona virüs nedeniyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vatandaşlara seslenerek evde kal çağrısında bulunmuştu. Bakan Koca'nın açıklamalarının ardından spor kulüplerinden de destekler gelmeye başladı. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta play-off mücadelesi veren Tarsus İdman Yurdu’nda futbolcular, tüm Tarsus için evde kal videosu hazırlayarak, vatandaşların evde kalarak, izole olması için ve hep beraber sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi  adına evde kal çağrısında bulundu.

“MUTLU GÜNLER İÇİN EVDE KAL”

Tarsus İdman Yurdu’nun kaptanlarından 33 yaşındaki orta hasa oyuncusu Nurullah Kaya, “Rahatça sarılabileceğimiz günlerin gelmesi için evinde kal Türkiye” derken Tarsus İdman Yurdu’nun golcü futbolcusu 19 yaşındaki Ali Yavuz Kol ise, “Evde kal Türkiye” sözlerini kullandı. Takıma ikinci yarıda katılan ve 1 maçta forma giyen Asım Hamza Çebi ise, paylaşılan videoda “Mutlu günlerin için evde kal Türkiye” ifadelerini kullanırken Tarsus İdman Yurdu’nun defans oyuncusu Onur Şirin de, “Sağlıklı günler için evde kal Türkiye. Hayat eve sığar” dedi.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Tarsus İdman Yurdu’nun deneyimli oyuncularından Mehmet Cansın Çiçek ise paylaşılan videoda, “Mutlu günler için evde kal Türkiye” sözlerini kullanırken Çağrı Yasak ise, “Evde kal Türkiye birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.