Huzurevi bahçesine kapsamlı bakım | Güney Gazetesi Mersin

Huzurevi bahçesine kapsamlı bakım

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Tarsus’ta bulunan huzurevinin bahçesinde, kapsamlı bakım çalışması yapıldı. Ağaçların budandığı, çevre bakımının yapıldığı çalışmalar kapsamında huzurevi bahçesine rengarenk çiçek fideleri ve güller dikildi.

Huzurevi bahçesine kapsamlı bakım


Tarsus Kaymakamlığı’na bağlı huzurevinin bahçesinde ağaç budama ve çevre bakımı çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi personeli, kamelyaların zemin bakımı ve diğer tadilat çalışmalarını gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında açtığında çok güzel görüntüler oluşturan ruelya, menekşe, papatya, balıkağzı, gelin duvağı gibi çeşit çeşit çiçek fideleri dikilirken, yürüyüş yolu kenarları ise sarmaşıkla donatıldı.

 

BÜYÜKŞEHİR YETKİLİLERİNDEN ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç ve Mersin İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uyan, huzurevine giderek burada yaşlıları ziyaret etti. CHP Tarsus İlçe Başkan Yardımcısı Haluk Gülbahar’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında Huzurevi Müdiresi Duygu Nur Özdağ, çalışmalarla ve tesisle ilgili bilgi verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Tarsus Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret etmenin ve onlarla sohbet etmenin mutluluğunu yaşadık. Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlar ve yasal mevzuat içerisinde her zaman huzurevimize destek olacağız” dedi. (Haber Merkezi)