Çukurova 2 gün izinli | Güney Gazetesi Mersin

Çukurova 2 gün izinli

Çukurova Basketbol, 2 günü izinli olarak geçiriyor. Temsilcimiz 4 Mart Çarşamba günü yapacağı antrenmanla çalışmalara yeniden başlarken 5 Mart’ta Hatay’la 8 Mart’ta ise Adana ile hazırlık maçına çıkacak.

Çukurova 2 gün izinli


Hasan Küçük

Türkiye Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi, lige verilen Türkiye Kupası arasında 2 hazırlık yapacak. Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi, Salı günü yapacağı antrenmanla çalışmalara kaldığı yerden başlayacak. Turuncu-mavililer, 5 Mart Çarşamba günü Hatay Büyükşehir Belediyespor’la, 8 Mart Pazar günü ise Adana Basketbol ile hazırlık maçına çıkacak. İki maçta Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak.

2 GÜNÜ İZİNLİ GEÇİRİYOR

Ligde ve Avrupa’da çıktığı son 3  maçta (Fenerbahçe 76-63 ÇKB, ÇKB 63-67 İzmit Belediyespor ve Ekaterinburg 112-37 ÇKB) yenilgi yüzü gören Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyespor, 2 günü izinli olarak geçiriyor. 4 Mart Çarşamba günü saat 12.00’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda çalışmalara başlayacak Çukurova Basketbol, 14 Mart tarihine kadar resmi maç oynamayacak. 14 Mart Cumartesi günü Kayseri’ye konuk olacak Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi, Türkiye Kupası nedeniyle lige verilen arada 2 hazırlık maçına çıkacak. Bu hazırlık maçlarına büyük titizlikle hazırlanacak turuncu-mavililer, 14 Mart’ta oynayacağı kritik Kayseri maçının provasını hazırlık maçlarında gerçekleştirecek. Turuncu-mavililer, 5 Mart’ta Hatay’ı, 8 Mart’ta ise Adana’yı ağırlayacak.