Tarsus’ta hedef 4’te 4! | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’ta hedef 4’te 4!

Tarsus’ta hedef 4’te 4!


Hasan Küçük

TFF 2.Lig Beyaz Grup’un 26.hafta mücadelesinde Tarsus İdman Yurdu, Çorum Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. Tarsus İlçe Stadyumu’nda oynanacak mücadele pazar günü saat 14.30’da başlayacak. Gümüşhanespor, Pendikspor ve Başkent galibiyetleriyle çıkışa geçen sarı-lacivertliler, Çorum’u da yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

YARIN SON ÇALIŞMASINI YAPACAK

Çorum maçının hazırlıklarını sürdüren Tarsus İdman Yurdu bugün son antrenmanını yapacak. Sarı-lacivertliler yarın yapacağı antrenmanın ardından maçın hazırlıklarını tamamlayarak karşılaşmanın saatini beklemeye başlayacak.

BAŞKANDAN REHAVET UYARISI

Öte yandan kulübün başkanı Dr.Musa Atay, yaptığı yazılı açıklamayla rehavet uyarısı yaptı. Atay, alınan galibiyetlerin geç ama güzel olduğunun altını çizdi. Başkan Atay, “Art arda alınan galibiyetler ile uzaklaştığımız play-off potasına tekrar girdik. Çorum ile evimizde yapacağımız müsabaka bu açıdan oldukça önemli. Alınan olumlu sonuçların hem taraftarda hem de camiada rehavet yaratmaması gerekiyor. Hedefimiz bundan sonraki 3 maça konsantre olmak. Bu konuda taraftarımıza çok büyük iş düşüyor. Hocamız Ergün Pembe ve futbolcularımıza güveniyoruz sahada gösterecekleri performansla, zorlu maçları puanlarla geçelim istiyoruz. Rakibimiz ile 6 puanlık maça çıkacağız. Biz yenersek onların play-off şansı ortadan kalkacak. Biz kazanırsak hedefimize emin adımlar ile yürümeye devam edeceğiz’’ ifadelerinde bulundu.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’un 26.haftasında 8 karşılaşma daha oynanacak. Maçların saati ve yeri şöyle:

PAZAR:

H.Trabzon – Hacettepespor (14.00 – Vakfıkebir)

Şanlıurfa-Z.Kömürspor (14.00 – GAP)

Gümüşhanespor – Amed (14.00 – Gümüşhane)

1922 Konyaspor – Kırklarelispor (14.30 – 15 Temmuz)

Samsunspor – İnegölspor (14.30 – 19 Mayıs)

Sarıyer – Sancaktepe (14.30 – Sarıyer)

Pendik - Manisa FK (14.30 – Pendik)

Başkent Akademi – Afyonspor ( 14.30 - Osmanlı)