Tollu’dan sınava girecek öğrencilere ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

Tollu’dan sınava girecek öğrencilere ziyaret

Erdemli Belediyesi Kurs Merkezi’nin 7. sınıflara yönelik 2020-2021 eğitim öğretim dönemi için hazırladığı kayıt kabul sınavı gerçekleştirildi. Kayıt kabul sınavına öğrencilerin katılımı yüksek oldu.

Tollu’dan sınava girecek öğrencilere ziyaret


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da sınava girecek olan öğrencilere ve ailelerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilere başarılar dileyen Tollu çikolata ikram etti.

Tek tek derslikleri gezen ve öğrencilerin sınav kitapçıklarını da kendisi dağıtan Tollu kurs merkezi önünde öğrencileri bekleyen veliler ile de sohbet etti.

Tollu burada yaptığı açıklamada, “1500 öğrencimiz Erdemli Belediyesi olarak açmış olduğumuz kurs merkezinde eğitim almak için sınava girdi. Erdemli Belediyesi için bu büyük bir gururdur. Bizler de bugün çocuklarımızı yalnız bırakmadık, yanlarında olmak istedik, onlara sınav öncesi ikramda bulunduk, sınav kitapçıklarını dağıtarak başarı dileklerimizi ilettik. Gençlerimiz, çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Onlar iyi eğitimler aldıkça geleceğimiz daha parlak, daha aydınlık olacaktır” ifadelerini kullandı.

90 sorudan oluşan ve 155 dakika süren ‘Kayıt Kabul Sınavı’ cumartesi ve pazar olmak üzere iki günde gerçekleştirildi. Sınav sonuçları 25 Şubat Salı günü açıklanacak. (Haber Merkezi)