“İyi mücadele ettik” | Güney Gazetesi Mersin

“İyi mücadele ettik”

Meskispor, Talasgücü’nü 1-0 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Koray Erçin Çelikkaya, “İyi bir mücadele örneği göstererek maçı kazanmasını bildik” dedi

“İyi mücadele ettik”


Hasan Küçük

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta Mersin’i temsil eden Büyükşehir Belediyesi Meskispor, ligin 17.hafta maçında evinde ağırladığı Kayseri temsilcisi Talasgücü Belediyespor’u 1-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta takımın başına Koray Erçin Çelikkaya’yı getiren mavi-beyazlılar, Erçin hoca ile çıktığı ilk resmi maçtan galibiyetle ayrılmasını bildi.

“İYİ MÜCADELE ETTİK”

Talasgücü Belediyespor karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulunan Koray Erçin Çelikkaya, aldıkları galibiyetten ötürü oyuncularını tebrik etti. “Maç öncesi baktığımızda Talasgücü Belediyespor, hem İçel İdman Yurdu’ndan hem de İdman Yurdu 1925 takımından puan almış bir takım” diyen Çelikkaya, “Talas takımı ligin iyi takımlarından biri. Antalya’da kamp dönemi geçirdiler. Kadrosu diri. Sahada futbolcularım oynanması gerektiği gibi oynadı. İyi bir mücadele örneği gösterdiler. Maçı kazanmasını bildik. Tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum. Takımı tek başına ayakta tutan başkanımız Akgün Lülü’ye de teşekkür ediyorum” dedi.

“EKSİKLİKLERİMİZ VAR”

Bölgesel Amatör Lig’e yakışır takım hüviyetinde oynamak istediklerini belirten Erçin Çelikkaya, “Hafta içinde yaptığımız antrenmanlarla takımın temposunu artırmaya çalıştık. Benim istediğim koşan ve mücadele eden bir takım olmak. Bunu ilk maçta gösterdik. Lakin eksikliklerimiz var. Daha çok çalışarak eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız” sözlerini kullandı.

“HAKEM MAÇI KÖTÜ YÖNETTİ”

Hakemlere de parantez açan Çelikkaya, sözlerini şöyle tamamladı: “Maçı yendik. Ama hakem maçı kötü yönetti. Niyeti hakkında yorum yapmak istemiyorum. Ama maç içerisinde çok tutarsızlıklar yaptı. Onlara faul çaldığı birçok pozisyona bize faul çalmadı. Hakemlerden genel olarak memnun değilim. Geçen haftada bazı sıkıntılar olmuştu. Bu hafta da oldu.”

“BU CAMİAYA YARAŞIR MAÇ OYNADIK”

Öte yandan Meskispor Onursal Başkanı Akgün Lülü de maçın ardından açıklamalarda bulundu. Sahada her şeyini koyarak Meskispor’a yaraşır bir mücadele örneği gösteren futbolcuları tebrik eden Akgün Lülü, “Hafta içerisinde takımımızı hazırlayan Erçin hocama ve ekibine teşekkür ediyorum. İyi mücadele ettik. Bu camiaya yaraşır maç oynadık. Galibiyet almamıza rağmen hakem bazında yine sıkıntılar yaşadık. Gerekli merciler umarım dikkate alır. Meskispor olarak her hafta üstüne koyarak ilerlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.