İdman Yurdu U-16’da şampiyon! | Güney Gazetesi Mersin

İdman Yurdu U-16’da şampiyon!

İçel İdman Yurdu U16 takımı, kendi liginde oynadığı 24 maçı da kazanarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

İdman Yurdu U-16’da şampiyon!


Hasan Küçük

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta Mersin’i temsil eden ve şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu’nun alt yaş kategorileri de mücadele ettikleri liglerde üstün başarı gösteriyor. A Takım gibi hedefini şampiyonluk olarak belirleyen U-16 Takımı, ligini namağlup olarak tamamladı. Çıktığı 24 maçı da kazanan genç futbolcular, Türkiye Şampiyonası’nda Mersin’i temsil etme hakkı elde etti.

İZZET KIZGIN’DAN YÖNETİME TEŞEKKÜR

Teknik Direktör İzzet Kızgın ve Sait Yılmaz'ın yönettiği genç takım, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonayı garantiledi. Teknik Direktör İzzet Kızgın, oyuncularını kutladı.  Önemli bir başarı yakaladıklarını ifade eden Kızgın, "24 hafta hiç mağlup olmadık. Lig'in bitimine 2 hafta kala Türkiye şampiyonasını garantiledik. Şampiyonada da başarılı olacağımıza inanıyorum. Başkan Metin Saltık ve Yönetim kurulumuza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

BAŞKAN SALTIK’TAN TEBRİK

İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ise yaptığı yazılı açıklama ile oyuncuları kutladı. Başkan Saltık açıklamasında, “U16 Takımımız, Play-Off 5. maçında Tarsusgücü'nü 5-1 yenerek Türkiye Şampiyonası'nda şehrimizi temsil etmeyi garantilemiş oldu. Teknik ekibi ve futbolcuları tebrik ediyor başarıların devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.