MEÜ’de hedef Urla ve Bosna! | Güney Gazetesi Mersin

MEÜ’de hedef Urla ve Bosna!

Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Urla Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Koç Güray Kurtuluş, önlerinde kritik Urla ve Bosna maçı olduğunu vurgulayarak kazanmak istediklerini açıkladı.

MEÜ’de hedef Urla ve Bosna!


SELMA KILIÇ

Türkiye Basketbol Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden Mersin Üniversitesi (MEÜ) Basketbol Takımı, Urla Belediye Spor Kulübü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.  Mersin Üniversitesi, bu haftayı maç oynamadan geçirecek. Ligin 21.haftasında İzmir temsilcisi Urla Belediye Spor Kulübü’ne konuk olacak Mersin Üniversitesi, üniversitenin spor salonunda günde çift antrenman yaparak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Öğleden önce fitness çalışması yapan Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, öğleden sonra ise salon çalışması gerçekleştiriyor.

“HEDEF MAÇLARINI KAZANDIK”

Antrenmanda açıklamalarda bulunan Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Koçu Güray Kurtuluş, hedeflerinin play-off olduğunu söyledi. Güray Kurtuluş,  “İlk yarı 2 tane oyuncumuzu kaybettik. Yağmur Öztürk ile Yaren’in eksikliğini hissettik.  Yaren’in çaprazları koptu. Yağmur ise takımdan ayrıldı. İki oyuncumuzun hala yerini dolduramadık.  Oyuncu eksikliğimize rağmen oyuncularımız gerçekten büyük özveri gösterdi. Hedef maçlarını kazandık.  En son Fenerbahçe’yi yendik. Şu anda deplasmanda oynayacağımız Urla Belediye Spor Kulübü maçına hazırlanıyoruz. Play-off adına 2 önemli maçımız var. Deplasmanda Urla ile oynayacağız evimizde ise Bosna’yı ağırlayacağız. Üst sıralardaki takımlarla aramızdaki puan farkını azaltmak için önemli bir fırsat. Yukarı ile aramızda 1 galibiyet var. Şu anki gidişattan memnunuz. Bu hafta maç oynamayacağız. Ara var. Haftaya oynayacağımız Urla Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını son sürat sürdürüyoruz.  Deplasmanda Urla’yı yenip evimizde de seyircimizin desteğiyle Bosna’yı yenmek istiyoruz. İnşallah yeneceğiz” dedi.

MEÜ’DE GUARD EKSİKLİĞİ

Devre arasında 2 transfer yaptıklarını söyleyen Koç Güray Kurtuluş,  guard pozisyonundaki eksiklikleri kapatamadıklarını kaydetti. Kurtuluş, “Devre arasında iki takviye yaptık. Sakat ve takımdan ayrılan 2 oyuncumuz  guard pozisyonundaydı. Takımımıza yeni katılan sporcularımızda guard pozisyonunda oynamıyorlar. Oyuncularımızın gösterdiği özveriyle onların yerlerini doldurmaya çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.