Otobüste başkan var | Güney Gazetesi Mersin

Otobüste başkan var

Tarsus’a bağlı kırsal mahallelerden Sarıveli, Taşçılı, Kaklıktaşı, Çiriştepe ve Tepetaşpınar’da yaşayan vatandaşların yaşadıkları ulaşım sorunu, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu taşıma araçlarının içinde bulunduğumuz haftayla birlikte bölgeye başlattığı seferlerle birlikte son buldu.

Otobüste başkan var


CHP Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Atatürk Caddesi, Cengiz Topel Lisesi durağından otobüse binen Başkan Ozan Varal, hat üzerinde yolculuk eden vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini iletti.

Aynı hat üzerinde yine Büyükşehir Belediyesi tarafından yol yapım çalışmalarını da görme imkanı bulan Başkan Ozan Varal, “Yıllardır otobüs bekleyen Sarıveli, Taşçılı, Kaklıktaşı, Çiriştepe ve Tepetaşpınar güzergahına çalışan Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu taşıma otobüsü ile mahallelerimize giderek hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Muhtarlarımız ve yurttaşlarımızla bir araya geldik. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer'in kırsal mahallelere olan desteği, hizmetleri hemşehrilerimizi mutlu ediyor, kırsal alanlara desteğimiz sürecek. Bağlı mahallelerimizin uzun yıllara dayalı sorunları bir bir ortadan kaldırılmaktadır” dedi. (Haber Merkezi)