Son transfer Caner Yılmaz | Güney Gazetesi Mersin

Son transfer Caner Yılmaz

İçel İdman Yurdu, son olarak Çankaya Futbol Kulübü’nde forma giyen Caner Yılmaz ile anlaştı. Yılamz, 2019-2020 sezonunda çıktığı 27 maçta 5 gol kaydetti

Son transfer Caner Yılmaz


ZELİHA ÖZİPEK

Misli.com 3. Lig 3. Grup ekibi İçel İdman Yurdu, parolası olan ‘şampiyonluk’ için transferlere devam ediyor. Son maçında Erbaaspor’u 3-0 yenerek 2’de 2 yapan kırmızı-lacivertliler Caner Yılmaz’ı renklerine bağladı. Lig’de şampiyonluk hedefleyen ve sezona iyi bir başlangıç yapan İçel idman Yurdu daha önce Gençlerbirliği, Kastamonuspor, Hacettepe Spor, Tokatspor, Menemenspor, Ankara Demirspor, Nazilli Belediyespor, Pazarspor, Etimesgut Belediyespor ve Çankaya FK takımlarında forma giyen önlibero oyuncusu Caner Yılmaz ile her konuda anlaşmaya vardı.

CANER YILMAZ KİMDİR?

Futbola Gençlerbirliği alt yapısında başlayan Caner 2 Ocak 1991 Gümüşhane doğumludur. 1,80 metre boyundaki futbolcusu ön libero ve orta saha merkez pozisyonlarında görev yapmaktadır. Futbola Gençlerbirliği alt yapısında başlayan Caner, burada bulunduğu sürede Kastamonuspor ve Hacettepe’ye kiralanırken, 2011 yılında Hacettepe’ye bonservisiyle transfer oldu. Sonrasında önce Tokatspor’a ardından da Menemen Belediye ve Ankara Demir’e kiralandı. 2015 yılında Nazilli Belediyespor’a transfer olan Caner sonrasında sırayla Pazarspor, Etimesgut Belediye ve Çankaya FK formalarını giydi. Lig Beyaz ve Kırmızı grupta toplam 162 kez forma giyen Caner, 12 gol kaydetti. 3. Lig’de 83 kez (1’i play-off) forma giyen yıldız futbolcu 7 gol kaydetti. Türkiye Kupası’nda da 14 kez forma giyen Caner Yılmaz 2 golle takımlarına destek oldu.