Başarır ve Altay’dan Silifke’ye ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

Başarır ve Altay’dan Silifke’ye ziyaret

Başarır ve Altay’dan Silifke’ye ziyaret


Bölgesel Amatör ligde mücadele edecek olan Silifke Belediyespor yönetimini CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Silifkeli sanatçı Ali Altay Silifke Belediyespor İbrahim Araycı Hizmet Binasında ziyaret etti.

SPORUN SİYASETİ OLMAZ, SİLİFKE ORTAK PAYDAMIZ

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek,"Silifke Belediyespor Kulübü olarak futbol branşında Silifke'mizi bu sezon Bölgesel Amatör Ligde temsil edeceğiz. Pandemiden dolayı sezonun ne zaman başlayacağı belli değil ancak biz, bütçemize uygun transferler yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar güzel projelere imza attığımızı düşünüyoruz. Projelerimiz devam edecek inşallah. Silifke'de her görüşten, her meslekten insanların maddi manevi desteklerini alıyoruz. Spor siyaset üstü bir faaliyet, biz de bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Silifke Belediyemiz maddi manevi destek vererek takımımızın en büyük destekçisi konumunda." dedi.

“YENİ YAPILAN KULÜP BİNASINI BEĞENDİM”

Silifke Belediyespor'a Bölgesel Amatör Ligde başarılar dileyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Yeni yapılan Kulüp binasını beğendim. Bu hizmetlerde emeği geçenleri tebrik ediyorum. Silifke, halkıyla, sporu seven insanlarla profesyonel ligi hak eden bir ilçemiz. Spor özellikle de futbol birleştirici, kaynaştırıcı bir spor dalı. Milletvekili olarak bizlerin üzerine düşen bir görev olursa her zaman yanınızdayız." dedi.

TAKIMIMIZA MARŞ YAPACAĞIM

Silifke Belediyespor'a marş yazıp besteleme çalışması yaptığını belirten Silifke'li sanatçı Ali Altay,"Kırklarelispor'a, Antalyaspor'a, Alanyaspor'a marşlar yaptım. Bir Beşiktaş'ıma bir de memleketimin takımına ücretsiz marş yaparak destek olabilirim diye düşünüyorum. Marşı  sahiplenmemiz lazım, karşılıklı stat da herkesin hep bir ağızdan  söylemesi lazım, söylenmez ise takımın marşı olamaz. Yazıp besteleyeceğimiz marşı profesyonel ekibimizle 25 kişilik ekiple çalacağız, koro şeklinde okuyacağız ve stüdyo ortamında kaydedeceğiz. Bu güzel marşı sosyal medyaya yükleyeceksiniz, telefonlara yükleyeceksiniz, statlarda çalacaksınız Silifke'nin sesini herkes her yerde duyacak." dedi. (Haber Merkezi)