Silifke iç transferde 2 oyuncuyla anlaştı | Güney Gazetesi Mersin

Silifke iç transferde 2 oyuncuyla anlaştı

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, geçen sezon şampiyon kadroda bulunan ve yeni sezonda takıma faydası olacağı düşünülen isimleri teker teker kadrosuna katmaya devam ediyor. Daha önce Arda Kılıç, Suat Beliktaş ve Hacı Ali Geser ile anlaşan kırmızı-lacivertliler, Mustafa Köseoğlu ile İbrahim Gök ile de sözleşme imzaladı.

Silifke iç transferde 2 oyuncuyla anlaştı


İmza töreninde konuşan Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, "Muzaffer Tozlu Hoca ile yola devam ediyoruz. Hocamızın arzu, isteği ile bütçemiz doğrultusunda transferler yapacağız. Önceliğimiz iç transfer, iç transferde anlaştığımız futbolculardan sonra dış transferde de takımımıza katkı sağlayacak futbolcularla anlaşacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer çalışmalarımızla Bölgesel Amatör Ligde adından söz ettirecek bir kadro kuracağız."dedi. 

 

“CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN”

Silifke Belediyespor İbrahim Araycı Hizmet Binasında yapılan imza töreninde hazır bulunan Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, "Şampiyon kadromuzda bulunan genç, yetenekli ve başarılı 5 futbolcu ile tekrar yola devam ediyoruz. İnşallah Bölgesel Amatör Lig için de iyi bir kadro kurarak hedeflerimiz doğrultusunda çalışacağız. Beş futbolcumuzun da camiamıza ve Silifke'mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi. Silifke Belediyespor ile tekrar anlaşarak resmi imza atan, Mustafa Köseoğlu ve İbrahim Gök takımla tekrar anlaştıkları için mutlu olduklarını ve yöneticilerin yüzlerini kara çıkarmayacaklarını belirterek, takıma en üst düzeyde katkı verip başarılı olacaklarına inandıklarını söylediler. (Haber Merkezi)