Şampiyon hocayla yola devam | Güney Gazetesi Mersin

Şampiyon hocayla yola devam

Silifke Belediyespor, takımı Mersin Süper Amatör Küme’de şampiyon yapan Muzaffer Tozlu ile yeniden anlaşma sağladı

Şampiyon hocayla yola devam


Mersin Süper Amatör Küme'de  şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Silifke  Belediyespor, geçen sezon takımın başında olan ve şampiyonluk yaşayan Muzaffer Tozlu ile tekrar anlaşarak sözleşme imzaladı.  Silifke Belediyespor İbrahim Araycı Hizmet Binasında yapılan imza töreninde Teknik Direktör Muzaffer Tozlu,Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Silifke Belediyespor Genel Sekreteri Halil Sarı hazır bulundu.

 

HEDEF 3.LİG

Geçen sezon takımın şampiyonluğunda büyük katkısı olan tecrübeli Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ile yola devam ettikleri için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek," Muzaffer Hocamızla devam etmeme gibi bir seçeneğimiz yoktu. Silifke Belediyespor'un bize kazandırdığı çok şey vardır ama en büyük kazanç Muzaffer Tozlu hocamızla çalışmak oldu. Biz bir aile olduk ve ailemizin böyle bir reise ihtiyacı vardı. Futbolcularımızla olan ilişkileri, yönetimle olan ilişkileri, geçmişte oynadığı takımlar, çalıştırdığı takımlar, tecrübesi, bilgisi, kariyeri başarılarla dolu, saha içindeki ve saha dışındaki örnek davranışla hocamız bize çok şey kattı.Kendisi ile bu serüvende yola devam etmek istiyorduk ve bugünde resmi imzalarımızı attık. İnşallah hep birlikte 3.lig yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz. Teknik Direktörümüz Muzaffer Tozlu,  Silifke'ye ve  camiamıza  hayırlı olsun"dedi. Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu ise Muzaffer Tozlu gibi bir marka değerle çalışmaya devam edecekleri için sevinçli olduğunu belirtirken, “Anlaşmanın herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. BAL'da şampiyonluk sevinci yaşamak istiyoruz" dedi.

 

ŞAMPİYONLUK İÇİN BURADAYIM

Futbolu 24 saat yaşayan bir şehre geçen sene  geldiğini ve Silifke Belediyespor'un şampiyon olmasına katkı verdiğini belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise, “Silifke her zaman futbol şehri olarak anılır. Silifke’ye geldiğim  ve Silifke ile yola devam ettiğim için çok mutluyum. Bilgi ve  tecrübelerimi  3.lig yolunda Silifke Belediyespor için paylaşacağım. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda çok çalışacağız, hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu Mersin İdman Yurdu, Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor, Aksarayspor, Mezitlispor, Kilimli Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Kardemir Karabükspor, İdman Yurdu 1925 ve geçen sezonda Silifke Belediyespor'da teknik direktörlük yaptı. (Haber Merkezi)