Kongre var, Aday yok! | Güney Gazetesi Mersin

Kongre var, Aday yok!

TFF 2.Lig’de şehrin tek temsilcisi Tarsus İdman Yurdu’nda önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek kongre öncesinde tek aday bulunuyor. Adaylığını açıklayan Ender Özinç’in maddi olarak yükü kaldıramayacağı düşünülüyor

Kongre var, Aday yok!


AHMET SÜTCÜ

2020-2021 sezonunda İçel İdman Yurdu ile birlikte profesyonel liglerde Mersin’i temsil edecek Tarsus İdman Yurdu’nda belirsizlik devam ediyor. TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu, önümüzdeki günlerde kongreye gidecek. Sarı-lacivertlilerde gerçekleşecek kongre öncesinde tek aday bulunuyor. Sarı-lacivertlilerin kongresi 6 Ağustos tarihinde yapılacak.

 

ÖZİNÇ’İN MADDİ YÜKÜ KALDIRAMAYACAĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Tarsus İdman Yurdu’nda, kulübün formasını terleten Ender Özinç, Mayıs ayında yaptığı açıklama ile kongrede aday olacağını tüm kamuoyuna duyurdu. Yaklaşan kongre öncesinde sarı-lacivertlilerde tek aday Özinç olarak göze çarpıyor. Maddi olarak zor günler geçiren Sarı-Lacivertlilerde, bu yükün altından Özinç’in kalkamayacağı düşünülüyor. Tarsus İdman Yurdu’nda yapılacak kongre öncesinde yeni adayların ortaya çıkması bekleniyor.

 

ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAZSA 13 AĞUSTOS’TA YAPILACAK

Öte yandan Tarsus İdman Yurdu’ndan olağan genel kurulun 6 Ağustos 2020 tarihinde Perşembe Günü, Tarsus Nikah Salonu’nda yapılacağını açıklandı.Çoğunluğun sağlanamadığı takdirde ikinci olağan genel kurulun çoğunluk aranmaksızın 13 Ağustos tarihinde aynı yer ve saatte yapılacağı belirtildi.